Monday, June 27, 2011

insomnia

lately aku rasa macam aku mengalami masalah untuk tidur la , aku asyik terbangun je bila aku tidur then mesti tak leh tidur balik . haihh , kenapa doe ? or aku rasa aku banyak tidur siang thats why aku tak boleh tido malam lagi , hurmm kalau macam tu aku rasa aku kena betulkan balik waktu tidur aku la , teruk la doe kalau pegi kelas tapi takleh tidur , ni semua kerana kuda punya pasal . haihh , aku nak stop la main kuda , ini nekad !

1 comment:

  1. bila ko nak stop men kuda???cuba bgtau aku....

    ReplyDelete